kerstpakket

Vijf redenen waarom het kwartet een ideaal kerstgeschenk is

Stel je eens voor: een kerstcadeau waar iedereen enthousiast op reageert, dat ’s avonds meteen wordt uitgepakt en gespeeld met de hele familie. Een cadeau dat herkenning en nostalgie oproept en tegelijkertijd zorgt voor een goede sfeer. Dat is een kwartet!

Kwartetwinkel maakt spellen op maat, bijvoorbeeld voor woningcorporaties en scholen. Zo maakte we voor Bouwinvest een kwartet voor nieuwe bewoners van hun complexen in Amsterdam Noord. Het Hyperion College in dat stadsdeel gaf aan het einde van het jaar een speciaal kwartet over de school cadeau aan alle medewerkers.

Wij vinden een kwartet natuurlijk een ideaal kerstpakket en daarom verstuurden wij vorig jaar deze ludieke kaart aan onze klanten.

kwartet kerstkaart

Zoek dus niet langer door naar een ideaal kerstpakket, want dat heeft u al gevonden!

Vijf redenen waarom je een kwartet cadeau moet geven met Kerstmis: 

  1. Een kwartet is een uniek spel dat je offline kunt spelen

In tijden van constant maar online zijn snakken we naar een spelletje dat je gewoon kan doen met hele gezin zonder afleiding van bliebjes en apparaten.

kwartet offline

  1. Iedereen wordt enthousiast van een kwartet!

Uit de reacties op onze kwartetten merken we dat iedeeen van jong tot oud, enthousiast wordt van onze spellen!

“Onze vrijwilligers reageerden heel enthousiast, toen ze het Noord Kwartet cadeau kregen”, zegt Elise Brouwer van woningcorporatie Eigen Haard bijvoorbeeld.

kwartet
Een kwartet is leuk voor jong en oud!
  1. Dit kerstcadeau verdwijnt niet in een la

Wat moet je met de zoveelste snijplank, kandelaar of potjes jam die niemand lust? Een kwartet kun je echt spelen en er veel lol aan beleven.

kwartet als cadeau

  1. Van een kwartet steek je iets op!

Met onze kwartetten leren nieuwkomers de taal en kinderen op de Weekendschool krijgen er zelfs les mee. Door middel van de plaatjes en de categorien leer je meer over een stad, dorp of bedrijf. Een uniek staaltje storytelling dus en veel zinvoller dan veel andere kerstpakketten.

KWartet als relatieschenk
Leerlingen van de Weekendschool krijgen les aan de hand van het Overvecht Kwartet

 

  1. Kwartetten brengt mensen bij elkaar

We zeiden het al: wie een kwartet ziet, wil het meteen spelen! Kwartetten roepen gevoelens op van nostalgie, aan gezellige vakanties van vroeger, spelletjes met het hele gezin. Wist je dat we zelfs een kwartetfestival hebben georganiseerd waarbij burgemeester Jan van Zanen kwam kwartetten met buurtbewoners in Overvecht? Harstikke leuk dus om meteen met je collega’s een potje kwartet te doen in de pauze na het uitdelen van de kwartetten.

 

kwartet met collega's

 

Wil je het Tijdvakken Kwartetspel of Overvecht Kwartet bestellen voor in jouw kerstpakket? Stuur ons dan een bericht!