kwartet op maat

Kwartet op maat als welkomstgeschenk van Bouwinvest in Amsterdam Noord

Voor Bouwinvest maakte Kwartetwinkel een kwartet op maat. Bewoners van nieuwe complexen op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord kregen de spellen cadeau.

Bouwinvest heeft een aantal nieuwe projecten op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. Bijzondere appartementengebouwen verijzen op dit bruisende stukje Amsterdam. Bouwinvest wil de huurders van deze complexen graag een speciaal welkomstgeschenk aanbieden en koos voor een kwartetspel.

kwartet op maat
Het complex Frixos. Bewoners krijgen een special versie van het bestaande Noord Kwartet cadeau.

Speciale versie Noord Kwartet

Senior Vastgoed Marketing & Communicatieadviseur Ines van Steenbergen vroeg aan Kwartetwinkel of we een kwartet op maat konden maken. Ze wilde graag een speciale versie van het Amsterdam Noord Kwartet, dat Kwartetwinkel eerder zelf op de markt bracht.

Kwartet
Het Amsterdam Noord Kwartet, gemaakt door Kwartetwinkel.

Op ontdekkingstocht met kwartet

Hiervoor vervingen we twee kwartetten (dus acht kaartjes) van het bestaande Noord Kwartet door kaartjes met de foto’s van de projecten van Bouwinvest. Huurders herkennen op de plaatjes hun nieuwe woning en met de rest van het spel gaan ze op ontdekkingstocht in de buurt. Op de kaarten van het Noord Kwartet zie je onder andere plekken om te zwemmen, parken en winkelcentra.

Kwartet als welkomstgeschenk van corproatie
Special editie van het Noord Kwartet in opdracht van Bouwinvest.

Kwartetwinkel zorgde voor de vormgeving van de setjes kaarten met de projecten van Bouwinvest. Dit deden wij in goed overleg met de communicatieafdeling. Precies op tijd voor de opening van het complex leverden wij de kwartetten persoonlijk af bij Bouwinvest.

“De huurders van de appartementen waren blij verrast met dit ludieke spel”, vertel Van Steenbergen van Bouwinvest een paar weken later. “Zo kunnen ze de buurt waar ze wonen, leren kennen.”

Ook een kwartetspel op maat als welkomstgeschenk voor uw huurders of kopers? Neem contact op.