Speciale editie van Overvecht Kwartet voor gemeente Utrecht

Bij een tropische temperatuur van 32 graden leverde Kwartwinkel het Overvecht Kwartet De Versnelling af bij het Wijkbureau Overvecht op de Zamenhofdreef.

Met de Versnelling van Overvecht werken de gemeente, professionals uit de wijk en wijkbewoners samen om de wijk te versterken en te ontwikkelen. Aandachtspunten hierin zijn gezondheid, veiligheid, burgerkracht, ondernemerschap, talentontwikkeling van jongeren en samenwerking. De Versnelling is begin 2016 gestart. Voor dit project maakte Kwartetwinkel een kwartet op maat.

kwartet op maat gemeente utrecht
Het Overvecht Kwartet, de versie voor het project de Versnelling.

Het kwartetspel zal cadeau worden gedaan aan nieuwe bewoners van de wijk. Zij ontvangen namelijk een welkomstpakket om de wijk te leren kennen. Met het Kwartetspel De Versnelling van Overvecht leren mensen de wijk kennen, leren zij de taal en leggen ze verbinding met elkaar en hun buren. Want wat is er nou leuker dan het spelen van spelletje om nieuwe mensen te leren kennen?

Ook een kwartet op maat? Stuur ons een bericht!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuws over Kwartetwinkel? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.