CorporatieKwartet

Kwartetwinkel is gespecialiseerd in het maken van kwartetspellen voor woningcorporaties. Met een kwartet kunnen nieuwe huurders of kopers hun buurt beter leren kennen. Een kwartetspel is een goedkoop, makkelijk en laagdrempelig relatiegeschenk waarmee corporaties de band met hun huurders verstevigen. Wij maken inmiddels spellen op maat voor diverse corporaties.

Kwartetwinkel maakt een spel op maat met de huisstijl, bezit van de corporaties en het logo van de corporatie. Wij verzorgen de fotografie, opmaak en drukwerk en nemen u hiermee al het werk  uit handen.

Het Amsterdam Oost Kwartet dat Kwartetwinkel maakte in opdracht van Rochdale.

‘De samenwerking met Kwartetwinkel verliep prettig en professioneel. Simon en Marlies wisten onze vraag snel om te zetten in een leuk concept dat daarna volgens planning is geleverd. We hebben de kwartetspellen onder andere uitgereikt aan nieuwe bewoners van containerwoningen op het Science Park op het moment dat zij de sleutel kregen. Ze waren blij verrast. Met het spel kunnen ze hun buurt nog beter leren kennen,’ zegt gebiedsregisseur Nicole Anbergen van woningstichting Rochdale over de samenwerking met Kwartetwinkel.

Wij maken kwartetten op maat. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld de hoogte van de oplage. Wij hebben om deze reden geen vaste prijzen op onze website staan. In een vrijblijvend gesprek denken we graag met je mee.

Ook benieuwd wat wij voor jouw corporatie kunnen betekenen? Bel gerust voor een vrijblijvende offerte of een advies op maat.