Kwartetwinkel

Kwartetwinkel maakt kwartetspellen in opdracht van gemeenten, woningcorporaties, scholen en vele andere bedrijven en instellingen. Onze spellen worden cadeau gegeven aan nieuwe huurders, kopers van huizen, docenten, statushouders, leerlingen en vrijwilligers. Daarnaast hebben we zelf een aantal kwartetspellen uitgegeven en op de markt gebracht: het Amsterdam Noord Kwartet, Overvecht Kwartet en Zutphen Kwartet.

Kwartetwinkel is een bedrijf van Simon de Wilde en Marlies Dinjens, beiden tekstschrijver en docent uit Utrecht. We houden we van taal, storytelling en creatieve projecten die een maatschappelijke impact hebben. Deze waarden komen allemaal samen in ons bedrijf Kwartetwinkel.

Kwartet
Het Amsterdam Noord Kwartet, gemaakt door Kwartetwinkel.

Spelenderwijs de buurt ontdekken

Kwartetten is leuk, offline en educatief. Met een kwartet ontdek je spelenderwijs de buurt. Nieuwe bewoners van wijken leren hun buurt kennen met het kwartet en asielzoekers leren de taal.

KWartet als relatieschenk
Leerlingen van de Weekendschool krijgen les aan de hand van het Overvecht Kwartet

Kwartet op maat

Kwartetwinkel maakt een kwartet op maat. Een eigen kwartet met een huisstijl, logo en projecten op de kaartjes. Wij maken een uniek relatiegeschenk. Kwartetwinkel draagt zorg voor het hele proces: van het maken van de foto’s, tot het projectmanagement, ontwerp- en drukproces en de aflevering.

Kwartet als welkomstgeschenk van corproatie
Special editie van het Noord Kwartet in opdracht van Bouwinvest.

Kwartetwinkel is een bedrijf van Simon de Wilde en Marlies Dinjens. Wij zijn beiden docent en tekstschrijver. Wij zijn Kwartetwinkel gestart, omdat wij geloven in de kracht en educatieve waarde van kwartetspellen. Meer over ons bedrijf lees je hier.

Meer weten? Een offerte aanvragen voor een kwartetspel op maat? Wij helpen je graag! Bel ons gerust voor vragen of stuur ons een bericht.