Nieuwe versie Amsterdam Noord Kwartetspel afgeleverd bij de gemeente Amsterdam

Om te vieren dat Amsterdam Noord hard groeit en veel nieuwe bewoners mag verwelkomen is er het nieuwe Noord kwartet. Het dagelijks bestuur van het stadsdeel geeft het eerste exemplaar aan de 100.000ste bewoner. Kwartetwinkel toog naar Noord om de in opdracht gemaakte spellen af te leveren.

“Zijn jullie de makers van het Amsterdam Noord Kwartetspel?” Met die vraag werden wij gebeld door een communicatiemedewerker van de gemeente Amsterdam, stadsdeel Noord. We kregen een uitnodiging om langs te komen op het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein. Vanaf de A10 zie je de hijskranen al aan de horizon staan.

Op tafel lag het Amsterdam Noord Kwartetspel dat wij een paar jaar geleden maakten en dat inmiddels is uitverkocht. Omdat Amsterdam Noord richting de 100.000 inwoners gaat, wilde het dagelijks bestuur van het stadsdeel graag een nieuw kwartetspel. Een klein gebaar als cadeau om stil te staan bij de groei.

De eerste versie van het Amsterdam Noord Kwartet.

Nieuwe ontwikkelingen in de wijk 

Kwartetwinkel begeleidde het project waarbij het dagelijks bestuur van het stadsdeel uiteindelijk heeft gekozen welke plekken of gebouwen er in het nieuwe Amsterdam Noord Kwartetspel terecht komen.

Amsterdam Noord kwartet
Het Waterlandplein komt nu ook voor in het spel.
De tweede versie van het Amsterdam Noord Kwartet, gemaakt in opdracht van de gemeente Amsterdam.
De tweede versie van het Amsterdam Noord Kwartet, gemaakt in opdracht van de gemeente Amsterdam.

Alles wat Noord uniek maakt zit in het spel, de dijken, het groen de tuindorpen en meer. Fotograaf Lesley Adu ging op pad om de beelden te schieten. Extra bijzonder vinden wij de foto’s die hij maakte van de ponten want daarvoor gebruikte hij een telelens. (Een filmpje daarvan is te zien op ons Instagram-account). Het resultaat mag er wezen.

Fotograaf Lesley Adu van Kwartetwinkel maakte de foto’s voor het Amsterdam Noord Kwartet.

Deze korte video op ons Instagramaccount geeft een goede indruk van het nieuwe spel.

Interesse?

Wil jij voor jou organisatie of bedrijf ook zo’n Kwartetspel? Neem dan contact met ons op.