welkomstgeschenk voor nieuwe ondernemers

Ondernemers op bedrijventerrein spelen potje kwartet

Het beeld dat veel mensen hebben van Overvecht is een wijk met hoge galerijflats. Maar in de wijk is ook een groot bedrijventerrein te vinden: Nieuw Overvecht. Daar zitten veel bijzondere ondernemingen, zoals bierbrouwerij VandeStreek. Sinds deze week wordt ook daar het Utrecht Overvecht Kwartetspel van Kwartetwinkel gespeeld! Kwartetwinkel levert Overvecht Kwartetspellen aan de Vriendinnen van Nieuw Overvecht, Merel Daniel en Lara Simons. Zij werken aan het imago van het bedrijventerrein en de onderlinge band en communicatie met de buitenwereld. Met het kwartet kunnen de ondernemers hun buurt beter leren kennen.

Welkomstpakket voor nieuwe ondernemers

Het terrein moet ook steeds meer een verlengstuk worden van de wijk, waar bewoners spullen kunnen kopen of iets drinken in restaurant Samen 1. Het terrein had te kampen met imagoproblemen, maar is volgens de ondernemers veiliger, schoner en beter bereikbaar geworden.

welkomstgeschenk voor nieuwe ondernemers

Ondernemers die zich vestigen op het bedrijventerrein Nieuw Overvecht krijgen een welkomstpakket van de ondernemersvereniging met daarin het Overvecht Kwartetspel. Op het doosje is een sticker met logo van het bedrijventerrein geplakt en daarom is het een uniek en ideaal welkomstgeschenk.Een kwartet wordt op deze manier dus mooi ingezet als tool voor gebiedsmarketing.

Potje kwartet met burgemeester
Tevens is het een leuke manier voor de ondernemers om kennis te maken met de wijk en andere ondernemers. Want een potje kwartet spelen is een laagdrempelige manier om mensen te leren kennen: het schept een band. Zo kwam burgemeester Jan van Zanen meespelen toen we het Overvecht Kwartet lanceerden.Tot slot is het ook een leuk cadeau om weg te geven aan bijvoorbeeld een relatie of vrijwilliger.

Kwartet op maat
Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht speelt het Overvecht kwartet.

Ook een kwartetspel op maat? Of een bestaand kwartet met een sticker van jouw bedrijf erop? Informeer naar de mogelijkheden!