Kwartetwinkel.nl

Over kwartetwinkel 

Het verhaal van een kwartetspel

In zomer van 2015 nog een idee in het hoofd van Simon de Wilde, nu realiteit. Na een geweldig positieve ontvangst van het proefkwartet op social media besloot Simon het kwartet uit te geven met zijn bedrijf Wilde Inkt.


Overvecht kwartet
Om de lancering van het kwartetspel kracht bij te zetten organiseerde hij samen met stichting Echt Overvecht het eerste Overvecht Kwartetfestival in Park de Watertoren. Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht kwam op zaterdag 21 mei 2016 het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Cadeau
Het Overvecht Kwartet is nu te bestellen in onze webshop voor 7,95 euro. Twee kwartetten koop je voor 15 euro. Voor bedrijven en instellingen hebben wij ook aantrekkelijke prijzen bij grotere oplages. En er zijn opties om het spel te personaliseren, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf achter op het doosje of de kaartjes.

Amsterdam Noord kwartet
Amsterdam Noord is een bijzondere en dynamische buurt, waar de afgelopen jaren erg veel veranderd is. De komst van onder meer EYE zorgde voor veel reuring. Restaurants, kroegen, een bierbrouwerij, de Jumbo Foodmarkt en talloze andere nieuwe plekken kwamen er bij.   

Bijzonder kwartetspel
Sommige dingen bleven echter ook hetzelfde: zoals de winkelcentra, die nog steeds een belangrijke buurtfunctie hebben. Typisch noord zijn ook de Canta, ponten en de Dirk van den Broek. In Noord kun je ook prima ontspannen aan ’t IJ en in het Vliegenbos. Al deze bijzondere plekken zijn nu samengebracht in het Noord Kwartet, een productie van Simon en Anna de Wilde en Marlies Dinjens.

Kwartetwinkel

Marlies en Simon hebben nog veel meer ideeën voor kwartetspellen om mensen blij te maken en daarom zijn zij de Kwartetwinkel gestart. 


Kwartet bestellen
Het Noord Kwartet is nu te bestellen in onze webshop voor 7,95. Twee kwartetten koop je voor 15 euro. Voor bedrijven en instellingen hebben wij ook aantrekkelijke prijzen bij grotere oplages. En er zijn opties om het spel te personaliseren, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf achter op het doosje of de kaartjes. Of om een kwartet te vervangen door uw eigen vier kaarten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Nieuws van Kwartwinkel


Terug naar overzicht

09-11-2017

Nieuw bij Kwartetwinkel: het Zutphen historisch erfgoed Kwartet.

Dit kwartetspel maak ik in samenwerking met de gemeente Zutphen én leerlingen van groep zes, zeven en acht van de basisscholen in deze gemeente. Het is een wedstrijd waarbij de klassen hun foto voor de cover kunnen insturen en creativiteit kwijt kunnen voor de categorieën en kaartjes. De winnende klas ontvangt uit handen van de burgemeester van Zutphen Annemieke Vermeulen het eerste exemplaar in het voorjaar van 2018.

Kwartetwinkel bedacht deze wedstrijd in samenwerking met Hendrik Haafkens, Michiel Groothedde en Fiona de Heus van de gemeente Zutphen. De input van de leerlingen voor de iconen en categorieën gebruiken we voor het Zutphen historisch Erfgoed Kwartetspel. Kwartetwinkel brengt in de loop van maart 2018 het spel op de markt.

Terug naar overzicht